Harri Mantila ny daglig leder i Norpe Oy

11/06/2015

Norpes daglige leder Matti Virtanen vil etter planen forlate selskapet i slutten av 2015, og Viessmann-konsernet har valgt Harri Mantila (M.B.A, ing.) som Norpes nye daglige leder fra 1.9.2015.Matti Virtanen, som har ledet selskapet fra 2010, konsentrer seg om å hjelpe Harri Mantila under overføringen av oppgavene for å sikre at virksomheten fortsetter mest mulig sømfritt. 

Mantila vil ha ansvaret for Norpes produksjon, produktutvikling og virksomhet i Porvoo samt utviklingen av selskapet som en del av det internasjonale Viessmann-konsernet.  Mantila har tidligere arbeidet i flere ledende stillinger i industrien, blant annet i kjølebransjen. 

"Det er flott å få bli med i en sakkyndig organisasjon og bedrift med produkter i høy klasse og en sterk posisjon på det nordiske markedet.Med støtten fra Viessmann-konsernet har Norpe gode vekstmuligheter, og her spiller virksomheten i Porvoo i en sentral rolle," sier Mantila. 

"Jeg har hatt den gleden å arbeide sammen med Norpes dyktige medarbeidere i de siste fem årene i utviklingen av Norpe som en av de største leverandørene av kjølesystemer for kundene våre.   Jeg er fornøyd over at det er Harri Mantila som skal fortsette Norpes utvikling til neste fase og har stor tro på at Norpe vil få en positiv utvikling med støtten fra Viessmann-konsernet med Harri i ledelsen," sier daglig leder for Norpe Oy, Matti Virtanen. 

 

Mer informasjon:

Matti Virtanen, daglig leder i Norpe Oy, tlf +358 50 434 7676, e-post: matti.virtanen (at) norpe.com