Spar Fetsund - Iconic optimaliserer plassutnyttelsen

16/12/2015

Spar Fetsund er en av butikkene som har sikret seg den supermoderne disken Iconic fra Norpe. Den innovative og skråstilte frysedisken har et moderne design og byr på en rekke fordeler for supermarkedene som velger å ta den i bruk. "Iconic har gitt butikken vår et åpent og moderne design. Den har også bidratt til en bedre arealutnyttelse. Jeg er veldig fornøyd", sier Rune Kveem, butikksjef på Spar Fetsund.

Iconic frysedisk  

Iconic fra Norpe er en helt ny disktype til dagligvarebutikker.  Den 1,5 meter høye halvveis vertikale fryseren gir utmerket produktsynlighet og optimal presentasjon av frysevarene.

Den sofistikerte ergonomien sørger for at alle produkter er lett tilgjengelig uavhengig av plassering i skapet. Kunden behøver ikke bøye seg over frysebrønnen, men kan i stedet plukke varer i stående stilling. Den egenskapen er også en fordel for medarbeiderne da det gjør det enkelt å etterfylle varer.

De viktigste fordelene som Iconic gir butikken er følgende: flere frysevarer uten ekstra plassbehov, bedre produktsynlighet, bedre ergonomi og enklere produkttilgang, høyere salg og flere butikkinnredningsalternativer.