Vi skaper fremtidens dagligvarehandel

Viessmann gir smarte detaljhandel løsninger som skaper nye muligheter for salg av dagligvarer. Viessmann`s suksessfaktorer inkluderer lavere totale levetidskostnader, trivelige og gode  butikkopplevelser samt  tilpasning til våre kunders behov for et unikt butikkkonsept.

Lave levetidskostnader


Viessmann har en omfattende oversikt over sine produkters livssyklus - fra installasjon, energiforbruk, daglig drift, service og vedlikehold til resirkulering og deponering . Vi tar sikte på å hjelpe våre kunder å senke de totale levetidskostnadene til fordel for fremtidige generasjoner .
 

Overlegen kunnskap og erfaring om butikk


Stor forståelse av våre kunders behov og markedsinnsikt gjør oss i stand til å hjelpe  våre kunder med å skape en trivelig og god  handleopplevelse . Våre kjøledisker gir et "utstillingsvindu" for dagligvarer som øker salget. Sammen med våre kunder skaper vi innovative løsninger som er til det beste for både våre kunder og   sluttkunden  i butikken .
 

Unike butikkonsepter


Våre kjøleløsninger passer alle kommersielle kjølekunders konsepter . Fleksibilitet for å møte kundenes krav er vår ryggrad . Våre produkter kan tilpasses for å oppfylle  våre kunders behov og differensiere sine butikker med unike konsepter og nye innredningsmuligheter.